Η Ηλιούπολη διαθέτει 50 εισιτήρια σε μαθητές

 

Η ομάδα της Αττικής, θα προσφέρει δωρεάν 50 εισιτήρια για μαθητές στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, το οποίο θα μπορούν να προμηθευτούν στην κύρια είσοδο του γηπέδου.

Η Ηλιούπολη υποδέχεται την Παναχαϊκή (02/12, 15:00, ΕΡΤ 3) για την 5η αγωνιστική της Super League 2 και η ΠΑΕ ενημέρωσε, πως θα διαθέσει 50 από τα εισιτήρια για τον αγώνα, δωρεάν σε μαθητές, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά, αυτή την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει τη διάθεση 50 δωρεάν εισιτηρίων σε μαθητές/τριες της πόλης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της Παρασκευής 2/12 απέναντι στην Παναχαϊκή, στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/τριες, μπορούν να προμηθευτούν το δωρεάν εισιτήριο στην κύρια είσοδο του γηπέδου, αυστηρά με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Επισημαίνεται πως μαθητικό εισιτήριο δικαιούνται όλοι οι μαθητές που έχουν συμπληρώσει έως και το 17ο έτος της ηλικίας τους και φοιτούν έως και την τρίτη Λυκείου σε σχολεία της πόλης. Κάθε μαθητής/τρια δικαιούται 1 εισιτήριο εισόδου, ενώ θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, μέχρις εξαντλήσεως των εισιτηρίων».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ