Η Γουότφορντ ακύρωσε φιλικό με το Κατάρ

Οι διαμαρτυρίες των οπαδών της ήταν ο λόγος που η αγγλική ομάδα αναγκάστηκε να μην πραγματοποιήσει το παιχνίδι κόντρα στη χώρα του Κόλπου.

Η αντίθεση των οπαδών της Γουότφορντ, αλλά και Women of Watford (WOW) και Proud Hornets δύο κλαμπ των οπαδών της ομάδας, κατάφεραν να ακυρωθεί το φιλικό παιχνίδι που θα διοργάνωναν, κόντρα στην Εθνική ομάδα του Κατάρ.

Εκπρόσωπος της ομάδας δήλωσε: «Το παιχνίδι δεν οριστικοποιήθηκε ποτέ και έγινε ξεκάθαρο ότι ήταν ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να γίνει. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα αναθεωρήθηκε».

Με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ να ανακοινώνει:

«Αφού μελετήσαμε τις προσφορές… επιλέξαμε μερικά φιλικά παιχνίδια με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες και η Γουότφορντ δεν ήταν μεταξύ αυτών των αγώνων που θα παίξει η ομάδα»

«WOW και Proud Hornets είναι ενθουσιασμένοι που η Γουότφορντ άκουσε τις ανησυχίες μας και ακύρωσε το παιχνίδι με το Κατάρ. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τις συζητήσεις μας με τον σύλλογο για όλα τα θέματα ισότητας, διαφορετικότητας και ένταξης». Ανέφεραν οι δύο σύλλογοι της Γουότφορντ για την απόφαση της ομάδας να ακυρώσει το φιλικό παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ