Η Γουάντα Νάρα ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Ικάρντι

 

Η μάνατζερ και πρώην σύζυγος του Αργεντινού επιθετικού, με instagram story επιβεβαίωσε τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό.

Η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι ήταν ένα από τα ζευγάρια στον χώρο του αθλητισμού που το τελευταίο διάστημα – και όχι μόνο – απασχόλησαν έντονα τα Μέσα, τραβώντας πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Πάνω που όλα έδειχναν ότι ξεκινούσαν μία νέα ζωή στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας αφήσει πίσω τους τις άσχημες στιγμές στο γάμο τους, η μάνατζερ και πρώην σύζυγος του Αργεντινού επιθετικού έριξε “βόμβα” μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Ιnstagram.

Απαντώντας διαδικτυακά σε ερωτήματα των ακολούθων της τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/9), η Νάρα αρχικά ανέφερε ότι ήταν παντρεμένοι επί 9 χρόνια, χρησιμοποιώντας παρελθοντικό χρόνο και στη συνέχεια έκανε το εξής story:

«Είναι πολύ οδυνηρό για μένα να ζω αυτή τη στιγμή. Αλλά δεδομένης της έκθεσής μου και των υπερβατικών πραγμάτων και των εικασιών των Μέσων ενημέρωσης, είναι προτιμότερο να το γνωρίζουν από εμένα. Δεν έχω κάτι άλλο να διευκρινίσω και δεν πρόκειται να δώσω καμία λεπτομέρεια για αυτόν τον χωρισμό. Σας παρακαλώ, ζητώ να δείξετε κατανόηση όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ