Η ΕΠΟ θα γίνει αρωγός στην εξεύρεση λύσης για την οικονομική ενίσχυση της Super League 2

 

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας ολοκληρώθηκε και μεταξύ άλλων γνωστοποιήθηκε η συμφωνία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης για τα χρήματα που χρειάζεται το εν λόγω πρωτάθλημα. 

Στο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2,η διοργανώτρια αρχή και ο πρόεδρος της Λίγκα, Πέτρος Μαρτσούκος συμφώνησε με την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Παναγιώτη Μπαλτάκο για την εξεύρεση λύσης για την οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας από την πλευρά της ομοσπονδίας.

Παράλληλα αποφασίστηκε να σταλθεί αίτημα στην ΕΠΟ για παράταση ημερομηνίας λήξης του πρωταθλήματος από τις 28 Μαΐου στις 18 Ιουνίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της Λίγκα με ιδανικό τρόπο. //

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, τα μέλη του οποίου ενημερώθηκαν για τα εξής θέματα:

1) Συνάντηση του Προέδρου κ. Μαρτσούκου με τον ομόλογό του της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο, όπου ο τελευταίος συμφώνησε να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων για την οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας.

2) Αποφασίστηκε η αποστολή αιτήματος στην ΕΠΟ για παράταση στην ημερομηνία λήξης του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 από 28 Μάϊου σε 18 Ιουνίου 2023.

3) Θα σταλεί στις ΠΑΕ σχέδιο συνέχισης του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, καθώς μετά την αναστολή του οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης των αγώνων της κανονικής διάρκειας συμπίπτουν με τις προαγωγικές και Πανελλήνιες εξετάσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ