Η Athens Kallithea θα ταξιδέψει στην Κρήτη ενώ το παιχνίδι δεν θα γίνει

 

Μέσω ανακοίνωσης, η Επισκοπή προανήγγειλε την απουσία της από το παιχνίδι με την ομάδα από την Καλλιθέα, λόγω της ανάκλησης των δελτίων της.

Για δεύτερη σερί αγωνιστική, η Επισκοπή δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Super League 2. Η ανάκληση των δελτίων που έχει προκύψει από την ΕΠΟ λόγω οφειλών εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα για τον κρητικό σύλλογο, ο οποίος ενημέρωσε επισήμως πως δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με την Athens Kallithea στο Ρέθυμνο.

Παρόλα αυτά, ο σύλλογος από την Αθήνα είναι υποχρεωμένος να ταξιδέψει στην Κρήτη για να ανοίξει και να κλείσει το φύλλο αγώνα. Όπως επισημαίνεται δεν θα γίνει νομική προσπάθεια για ανατροπή της αρχικής απόφασης της ΕΠΟ και του εκ νέου ορισμού των αναμετρήσεων με ΠΑΟ Ρουφ και Athens Kallithea.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επισκοπής

«Το Σάββατο δεν θα είμαστε στο γήπεδο… Όχι φυσικά γιατί το αποφασίσαμε εμείς. Η αναμέτρηση του δικού μας ματς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής απέναντι στην Καλλιθέα αυτό το Σαββάτο (7/1, 14.45), φίλοι μας, συνάδελφοι, φίλαθλοι και φίλα σωματεία, δεν θα διεξαχθεί.

Η SL2 όρισε κανονικά το παιγνίδι ωστόσο λόγω της ανάκλησης των δελτίων των ποδοσφαιριστών μας, δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε.

Είμαστε όμως εδώ. Επιλέξαμε τον δρόμο των ενστάσεων γιατί θεωρούμε πως νομότυπα μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας.

Η σειρά λοιπόν θα έχει ως εξής… Η Καλλιθέα θα παραβρεθεί στο γήπεδο, θα συνταχθεί φ.α. από τους ορισμένους για το ματς διαιτητές αλλά δυστυχώς, δίχως τη δική μας παρουσία. Ακολούθως την Δευτέρα (9/1) θα υποβάλλουμε τα απαιτούμενα έγγραφα προκειμένου να ασκήσουμε έφεση με στόχο να λάβουμε πίσω τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας. Μάλιστα τα παιγνίδια στα οποία δεν είχαμε ή δεν θα έχουμε συμμετοχή θα πρέπει να κριθούν ως παιγνίδια “εξ αναβολής” με τοποθέτηση ημερομηνιών στο άμεσα επόμενο διάστημα.

Δεν είναι μια εύκολη μάχη αυτή. Είναι όμως έντιμη όπως η όλη παρουσία μας όλα αυτά τα χρόνια στον επαγγελματικό αλλά και ερασιτεχνικό χώρο και θα πασχίσουμε με κάθε τρόπο να την κερδίσουμε.

Το Σάββατο (7/1, 12.00) η ομάδα Κ19 θα αγωνιστεί με την αντίστοιχη της Καλλιθέας στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”. Το ίδιο την Κυριακή (8/1, 15.00) η γυναικεία μας ομάδα για τη Γ’ Εθνική. Εκεί, θα είμαστε για να χειροκροτήσουμε όλα αυτά τα παιδιά.

Με σεβασμό στους φιλάθλους τους δικούς μας αλλά και τους απανταχού

Με εκτίμηση στα φίλα σωματεία,

Με αγάπη για την Επισκοπή μας».//

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ