Η απάντηση του Πανθρακικού για τα επεισόδια στο ματς με τον Εθνικό

 

Η ομάδα από την Θράκη έδωσε την δική της απάντηση για τα όσα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην ομάδα από τον Πειραιά.

Ο Πανθρακικός με ανακοίνωση που συνοδευόταν με βίντεο έδωσε την δική του απάντηση σχετικά με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Εθνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Επειδή πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός αλλά ίσως φανερώνει και αδυναμία ήρθε η ώρα να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους.

Αρχικά, σαν ποδοσφαιρικός Οργανισμός καταδικάζουμε απερίφραστα τη βία και κάθε έκφανση της στους αγωνιστικούς χώρους και την κοινωνία γενικότερα.

Με έκπληξη όμως διαβάσαμε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Εθνικού Πειραιώς Σπύρου Γεωργούση, όπου ανέφερε πως “ήρθα στην Κομοτηνή για ποδόσφαιρο, για να παίξω μπάλα και για τίποτα άλλο! Τελικά είμαι αυτός που δέχτηκε χτυπήματα, ενώ πήγα να χωρίσω και να ηρεμήσω τα πνεύματα μετά το μαρκάρισμα που έγινε. Αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι κατηγορούμενος ότι εγώ χτύπησα ενώ χτυπήθηκα και τρέχω από νοσοκομεία σε κρατητήρια χωρίς να φταίω. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, δεν μπορώ άλλο”.

Το βίντεο όμως φανερώνει πως ο κ. Γεωργούσης δεν ήρθε στην Κομοτηνή για ποδόσφαιρο και ούτε πήγε να χωρίσει τη συμπλοκή αλλά αντίθετα φαίνεται ξεκάθαρα πως χτυπά υπουλα τον ποδοσφαιριστή μας Χρήστο Σαπνάρα, ένα παιδί διαμάντι. Αλήθεια κύριε Γεωργούση έτσι χωρίζετε εσείς τις συμπλοκές;

Αλήθεια όλοι αυτοί που μας έχετε βάλει στη γωνία και ισοπεδώνετε απόλυτα την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα μας μέσω ενός φωτογραφικού κλικ, τί έχετε να πείτε για τον αθώο και θύμα Γεωργούση, που χτυπά έτσι ύπουλα έναν συνάδελφο του;

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, φορείς και δικαστές των Social Media που σπεύσατε να βγάλετε ανακοίνωση, τί έχετε να πείτε τώρα;

Το βίντεο τα λέει όλα… «Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές…»//ΝΚ

Δείτε το βίντεο:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ