Η Αλ Νασρ έχει προγραμματίσει ιατρικές εξετάσεις

Η Αλ Νασρ έχει προγραμματίσει ιατρικές εξετάσεις

Δημοσίευμα θέλει την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία να έχει προγραμματίσει τα πάντα για την πιθανή άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο και να έχει κλείσει δωμάτια σε πολυτελή ξενοδοχεία για τους εκπροσώπους του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να κάνει τις διακοπές του, όμως η Αλ Νασρ συνεχίζει να προετοιμάζει το έδαφος για τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προσπαθεί να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ζήτημα της υπογραφής του Πορτογάλου σούπερ σταρ και γι’ αυτό φέρεται να έχει κανονίσει ήδη ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες.

Το αμερικανικό “CBS Sports”, το οποίο είχε αποκαλύψει τον Νοέμβριο την πρόταση συμβολαίου ύψους 70.500.000 ευρώ το χρόνο (τα 200.000.000 ετησίως που ακούγονται περιλαμβάνουν μπόνους και συμφωνίες που αφορούν τα δικαιώματα εικόνας του Πορτογάλου, όχι μόνο την ετήσια αμοιβή βάσει συμβολαίου), υποστηρίζει με νέο ρεπορτάζ ότι ο σύλλογος έχει προγραμματίσει ήδη ιατρικές εξετάσεις για τον 37χρονο επιθετικό.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι Σαουδάραβες έχουν κλείσει ήδη τα πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων για τον Ρονάλντο και τους εκπροσώπους του που θα ταξιδέψουν στη Μέση Ανατολή για να ολοκληρώσουν το μεγάλο deal.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ