Γιοβάνοβιτς: «Η πρώτη μέρα που παίρνω μία βαθιά ανάσα»

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ικανοποιημένος και ανακουφισμένος μετά τη νίκη της ομάδας του με 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και την επίτευξη του στόχου Ευρώπης.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την ομάδα του, καθώς και την ανακούφισή του για την επίτευξη του πρώτου στόχου.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είμαι χαρούμενος! Είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω μία βαθειά αναπνοή. Είναι σημαντικό αυτό που πετύχαμε σήμερα, πετύχαμε ένα στόχο. Ευχαριστώ τους παίκτες που παίκτες που δουλέψαμε μαζί ένα χρόνο και το καταφέραμε.

Για τη σύγκριση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

Αυτό που έχει κάνει ο Ομπράντοβιτς στο Παναθηναϊκό, κανείς δεν πρόκειται να το επαναλάβει. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχθώ καμία σύγκριση μαζί του. Είναι σημαντικό για μένα το γεγονός ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουν, που καταφέραμε να βγούμε στην Ευρώπη. Καταφέραμε μέσα από μία δύσκολη διαδικασία, στο τέλος, να είμαστε του χρόνου στην Ευρώπη. Σίγουρα, αυτό προϋποθέτει πολύ περισσότερη δουλειά, όμως για όλους είναι η πιο ευχάριστη μέρα από την αρχή του πρωταθλήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ