Γίνεται ΠΑΕ και δηλώνει συμμετοχή στη SL2 ο Αιολικός

 

Χάρη στην πολύτιμη συνεργασία των νομικών και οικονομικών της συμβούλων, η ομάδα της Μυτιλήνης ολοκλήρωσε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη σύσταση της ΠΑΕ και κατέθεσε δήλωση συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Αιολικός “έτρεξε” τις απαιτούμενες διαδικασίες για να γίνει ΠΑΕ και μάλιστα έστειλε στην διοργανώτρια αρχή της Super League 2 δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού:

«Η προσωρινή επιτροπή έφερε εις πέρας το βασικότερο κομμάτι των υποχρεώσεων της, ολοκληρώνοντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη σύσταση της ΠΑΕ Αιολικός, χάρη στην πολύτιμη συνεργασία των νομικών και οικονομικών της συμβούλων.

Τα τελευταία έγγραφα προς το Γενικό Εμπορικό Μητρώο και τη ΔΟΥ Μυτιλήνης κατατέθηκαν σήμερα από τους ανθρώπους που ορίστηκαν στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Αιολικού να «τρέξουν» τις διαδικασίες. Η μάχη με το χρόνο κερδήθηκε, παρότι έμοιαζε άνιση στο ξεκίνημα, αφού τα περιθώρια ήταν όχι απλώς στενά, αλλά ασφυκτικά.

Η δήλωση συμμετοχής της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-24, κατατέθηκε προς τη διοργανώτρια αρχή εντός της σχετικής προθεσμίας.

Συνεχίζουμε δυναμικά και για τα επόμενα βήματα ως προς την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και την υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού».//ΓΓ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ