Γιαννούλης: «Έχω συμβόλαιο με τη Νόριτς, ανυπομονώ να βάλω τα πράγματα στη θέση τους»

Ο 27χρονος αριστερός μπακ, σε δηλώσεις του, κλήθηκε να μιλήσει μεταξύ άλλων για το μέλλον του στα “καναρίνια”, στρέφοντας την προσοχή του στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Νόριτς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στην Premier League κι έτσι θα αγωνιστεί για ακόμη μία σεζόν στην Championship. Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και για το μέλλον του στα “καναρίνια”.

Αναλυτικά όσα είπε ο 27χρονος Έλληνας μπακ:

«Όλοι είμαστε λυπημένοι και θυμωμένοι με τον εαυτό μας γιατί ξέρουμε ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι δείξαμε στη σεζόν. Τώρα πρέπει να παίξουμε και να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι για τους οπαδούς μας. Τους απογοητεύσαμε αλλά απογοητεύσαμε και τους εαυτούς μας. Προσπαθήσαμε σκληρά. Πρώτα από όλα φταίμε οι παίκτες, μετά οι προπονητές και μετά οτιδήποτε.

Φταίμε εμείς και είναι αποτυχία, φυσικά, αλλά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάτι από αυτό την επόμενη σεζόν. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι δείξαμε φέτος. Ολοι όσοι είμαστε στην ομάδα θέλουμε να ανέβουμε, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, οπότε του χρόνου, πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να το πετύχουμε.

«Εχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, οπότε ανυπομονώ να είμαι εδώ την επόμενη σεζόν και να βάλω… τα πράγματα στη θέση τους».//Τ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ