Φοφανά: «Υπήρξε μία μικρή χαλάρωση και εκεί τιμωρηθήκαμε»

Ο 22χρονος που σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης της ομάδας του, υποστήριξε στις δηλώσεις του ότι η Ελλάδα ήταν καλή και πως τιμώρησε τη Γαλλία που χαλάρωσε.

Η Εθνική ομάδα ήταν εξαιρετική απέναντι στην δευτεραθλήτρια κόσμου Γαλλία, κατάφερε να γυρίσει… τούμπα το εις βάρος της σκορ, αλλά μία βολίδα του Φοφανά διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στην “OPAP Arena”.

Ο Γουέσλεϊ Φοφανά σε δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης, υποστήριξε ότι η ομάδα του κυριάρχησε στο παιχνίδι, όμως πλήρωσε ότι χαλάρωσε για λίγα λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φοφανά:

«Οι Έλληνες έπαιξαν καλά, είναι ακόμα ένας καλός βαθμός. Δεν σταματήσαμε, αλλά υπήρχε μία μικρή χαλάρωση και εκεί τιμωρηθήκαμε. Αλλά όταν κοιτάμε τα 90 λεπτά, κυριαρχήσαμε στο ματς”.

Ήθελα να δείξω ότι μπορώ να είμαι σε αυτή τη λίστα, έρχομαι αρκετό καιρό και δεν είχα πολύ χρόνο. Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να αντικαταστήσω τον Aurélien, Cama, Warren, και να διατηρήσω αυτή την απαίτηση στη μεσαία γραμμή.

Όταν μόλις φτάσαμε στη γαλλική ομάδα, θέλουμε να τα πάμε καλά, προσπαθούμε να το κρατάμε απλό. Αλλά το να περνάω χρόνο με τους άλλους παίκτες με βοήθησε να χαλαρώσω, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση».//ΓΓ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ