Φιλικό με την Επισκοπή για τα Χανιά

 

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου συνεχίζει την προετοιμασία της για την έναρξη της Super League 2 και θα δώσει νέο φιλικό, που θα αποτελέσει πιθανότατα την πρόβα τζενεράλε.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος προετοιμάζει τα Χανιά, ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας της Super League 2 με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Το ενδιαφέρον ζήτημα έχει να κάνει με τους παίκτες που προτίθεται να χρησιμοποιήσει στο φιλικό με την Επισκοπή.

Ανάμεσα σε αυτούς που υπολογίζει πιθανότατα θα είναι ο Ζούνης, ενώ όσον αφορά τον Ζιούλη, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τον τραυματισμό του, όμως δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί. Το ίδιο ισχύει και με τον Γκουέντες που δείχνει σε καλή κατάσταση και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του.

Τα Χανιά θέλουν να αξιοποιήσουν όσο γίνεται περισσότερο αυτό το φιλικό, πιστεύοντας, ότι μπορεί να αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε, πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Παναχαϊκή, για την Super League 2. Η ενημέρωση που υπάρχει στην ομάδα αυτή τη στιγμή είναι πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ