Φερνάντο Σάντος: «Δεν παραιτούμαι»

Η εκτός έδρας ήττα από την Αλβανία προκάλεσε νέα γκρίνια για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Πολωνίας, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να δηλώσει παραίτηση.

Η εθνική Πολωνίας ηττήθηκε με 2-0 στα Τίρανα από την Αλβανία, η οποία μετά από 5 αγώνες για τα προκριματικά του EURO 2024 βρίσκεται στην κορυφή του 5ου Ομίλου, αφήνοντας στην 2η θέση την Τσεχία.

Η ήττα αυτή προκάλεσε νέα γκρίνια για τον Φερνάντο Σάντος, αφού με 6 βαθμούς σε 5 ματς η Πολωνία βρίσκεται στην 4η θέση και η παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024 φαντάζει πλέον εξαιρετικά δύσκολη.

Σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ, μετά το ματς με την Αλβανία ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για το αν κάνει σκέψεις παραίτησης, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, ενώ τόνισε ότι αν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δεν επιθυμεί να συνεχίσουν, τότε θα μιλήσει μαζί του για να βρεθεί λύση: «Δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ. Πρέπει να ρωτήσετε τον πρόεδρο για το μέλλον μου. Αν αποφασίσει ότι η συνεργασία μας δεν βοηθάει την ομάδα σίγουρα θα βρούμε λύση», τόνισε σχετικά ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πολωνίας.//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ