Φατζιόλι: «Ζητούσα λεφτά από συμπαίκτες για τζόγο»

Ο Ιταλός μέσος ομολόγησε ότι ζητούσε δανεικά από τους συμπαίκτες του, ενώ δέχθηκε κι απειλές λόγω των χρεών του.

Μετά την επτάμηνη τιμωρία που του επιβλήθηκε κι ενώ αποδέχθηκε το πρόβλημά του, ξεκινώντας σχετική θεραπεία, ο μέσος της Γιουβέντους ομολόγησε ότι ζητούσε λεφτά από τους συμπαίκτες, ενώ έχει δεχθεί μέχρι και απειλές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είδα τον Τονάλι να στοιχηματίζει, δεν ξέρω σε ποια αθλήματα. Μου είπε ότι θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ, γιατί δεν ήταν ανιχνεύσιμο. Από εκείνη τη στιγμή άρχισα να στοιχηματίζω. Το έκαναν κι άλλοι. Δεν ανησυχούσα μήπως είναι παράνομο. Ήταν ο Τονάλι που με έκανε να φτιάξω λογαριασμό.
Επειδή δεν μπορούσα να κάνω ανάληψη άλλων χρημάτων από τον λογαριασμό μου που ελέγχει η μητέρα μου, άρχισα να ζητάω χρήματα από τους συμπαίκτες μου. Χρωστάω στον Φεντερίκο Γκάτι 40.000 ευρώ, καθώς και στον Ράντου Ντράγκουσιν. Τους είπα ότι χρειαζόμουν να αγοράσω ένα Rolex σε ένα κοσμηματοπωλείο στο Μιλάνο. Είχα εμμονή», παραδέχθηκε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος:

«Για να πληρώσω τα ποσά, μερικές φορές αγόραζα Rolex με τραπεζικό έμβασμα. Μερικές φορές τα παρέδιδα μόνος μου. Άλλες φορές περνούσαν οι ιδιοκτήτες της στοιχηματικής πλατφόρμας για να τα παραλάβουν από το κοσμηματοπωλείο. Όταν δεν πληρώνεις, φτάνουν οι πρώτες απειλές: “Θα σου σπάσω τα πόδια”.
Στην αρχή ένας ποδοσφαιριστής, έχοντας πολύ ελεύθερο χρόνο, βιώνει τη συγκίνηση του τζόγου για να ξεπεράσει την πλήξη. Όσο περνούσε ο καιρός όμως, έγινε εμμονή».//ΓΓ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ