Έβαλε… πωλητήριο στον Αλεξανδρόπουλο η Σπόρτινγκ

 

Ο 21χρονος μέσος, στην πρώτη του σεζόν στα “λιοντάρια”, δεν κατάφερε να δείξει την αξία του και να κερδίσει μία θέση στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ κι έτσι η πορτογαλική ομάδα τον έβγαλε στο… σφυρί.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν υπολογίζεται από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία τού έβαλε “πωλητήριο”. Ο 21χρονος μέσος δεν έχει καταφέρει να αποδείξει την αξία του και έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία ματς ως αλλαγή, καταγράφοντας 43 αγωνιστικά λεπτά.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα “Record”, η διοίκηση της Σπόρτινγκ ετοιμάζεται να τον παραχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Αλεξανδρόπουλος αποχώρησε από την Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, με τη Σπόρτινγκ να δαπανά το ποσό των 4.5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Η πορτογαλική ομάδα θα αξιώσει ένα ποσό της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ, έτσι ώστε να τον παραχωρήσει στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός διατηρεί το 30% ως ποσοστό μεταπώλησης, επομένως εφόσον ο Αλεξανδρόπουλος πουληθεί, τότε οι “πράσινοι” θα βάλουν επιπλέον χρήματα στα ταμεία τους.//Τ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ