Η αγάπη του Άμραμπατ για την Ολλανδία

Ο 36χρονος Μαροκινός, με δηλώσεις που πραγματοποίησε κατά την άφιξη της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ, εξέφρασε εκ νέου την επιθυμία του να επιστρέψει μόνιμα στη “χώρα της τουλίπας”.

Ο μεσοεπιθετικός της “Ένωσης” γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία, οπότε η επιστροφή του στη χώρα ενόψει της αναμέτρησης ΆγιαξΑΕΚ (14/12, 22:00) είχε ως αποτέλεσμα να κεντρίσει το ενδιαφέρον των ολλανδικών ΜΜΕ.

Ο Νορντίν Άμραμπατ κατά καιρούς έχει εκφράσει την επιθυμία του να γυρίσει στα πάτρια εδάφη και στις δηλώσεις που πραγματοποίησε σε ολλανδικό μέσο αναφέρθηκε ξανά σε αυτό, τονίζοντας ωστόσο ότι προς το παρόν επικεντρώνεται στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σίγουρα θέλω να επιστρέψω, η οικογένειά μου είναι ο βασικός λόγος γι’ αυτό. Περνάω καταπληκτικά στην Ελλάδα, είμαι σε μια φανταστική ομάδα με φανταστικό κοινό. Είναι ένα πολύ καλό μέρος να βρίσκεσαι και η ζωή είναι πολύ καλή. Όμως ο βασικός λόγος που θέλω να επιστρέψω είναι η οικογένειά μου. Μπαίνω στα 37 και είναι ώρα να επιστρέψω. Όμως αυτό δεν έχει σημασία τώρα. Πρέπει να παίξω με την ΑΕΚ και να αποδώσω καλά. Το θέμα της Ολλανδίας θα συζητηθεί μετά το τέλος της περιόδου».

Σχετικά με τις επαφές που είχε με την Άλμερε Σίτι, την ομάδα με την οποία ξεκίνησε επαγγελματικά την ποδοσφαιρική του καριέρα, αποκάλυψε: «Ζήτησα από τον προπονητή να με καλέσει, αλλά δεν το έκανε. Μάλλον πιστεύει πως δεν είμαι αρκετά καλός».//ΠΜ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ