Τουράμ: «Είμαι πιο όμορφος από τον Εμπαπέ»

Ο 27χρονος επιθετικός της Ίντερ είχε όρεξη για χιούμορ στη συνέντευξη τύπου της Εθνικής Γαλλίας για το παιχνίδι με την Αυστρία για το Euro 2024 (17/6, 22:00 ΕΡΤ1) .

Ένας δημοσιογράφος αποκάλεσε τον Μάρκους Τουράμ Κιλιάν (εννοούσε τον Εμπαπέ), για να πάρει την εξής απάντηση:
«Κιλιάν; Εγώ είμαι πιο όμορφος. Δεν μοιάζω με χελωνονιντζάκι», κάνοντας πλάκα με το παρατσούκλι του σούπερ σταρ της εθνικής Γαλλίας.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, πάντως, ο Τουράμ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την άνοδο της ακροδεξιάς στη Γαλλία, με βάση και τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές. «Η κατάσταση είναι θλιβερή, πάρα πολύ σοβαρή. Σοκαριστήκαμε μετά το άκουσμα των αποτελεσμάτων στα αποδυτήρια. Είναι η θλιβερή αλήθεια. Κάθε μέρα μεταδίδονται μηνύματα που βοηθούν αυτό το κόμμα να νικήσει, αλλά εμείς πρέπει να πάμε και να ψηφίσουμε. Πρέπει να παλέψουμε κάθε μέρα για να μη συμβεί ξανά αυτό, να μη νικήσει το RN. Στην εθνική όλοι μας, ελπίζω, μοιραζόμαστε την ίδια άποψη. Δεν έχω αμφιβολία. Όλοι μας λέμε να πάμε να ψηφίσουμε, αλλά ακόμα κι αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να εξηγήσουμε πώς φτάσαμε εδώ, τη σοβαρότητα της κατάστασης. Είμαι εδώ χάρη στον πατέρα μου και έχω μάθει να είμαι ικανός να μιλάω. Δεν είναι πολύ περίπλοκο. Είναι η προσωπικότητα και η ανατροφή μου. Ξέρω ότι πολύς κόσμος με ακολουθεί και νιώθω υποχρέωση να στέλνω ένα μήνυμα».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ