Όλα ή τίποτα για το Βέλγιο | Ντέρμπι κορυφής στον έκτο όμιλο

Με παιχνίδια κομβικής σημασίας σε πέμπτο και έκτο όμιλο κλείνει η δεύτερη αγωνιστική μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τους "κόκκινους διαβόλους" να καίγονται για την νίκη με σκοπό να μείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης.

Σε μια αναμέτρηση που αμφότεροι χρειάζονται την νίκη, Γεωργία και Τσεχία παίζουν τα ρέστα τους για την συνέχεια της διοργάνωσης. Ηττήθηκαν από Τουρκία και Πορτογαλία αντίστοιχα και πιθανή απώλεια βαθμών μπορεί να τους στοιχήσει. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το”Volksparkstadion” του Αμβούργου και μεταδίδεται ζωντανά από την ΕΡΤ1 στις 16:00.

Η δεύτερη αναμέτρηση είναι το ντέρμπι κορυφής στον ίδιο όμιλο της Τουρκίας με την Πορτογαλία, με τις δυο ομάδες να έχουν ήδη από μια νίκη στον όμιλο. Καμία από τις δυο δεν έχει απουσίες και είναι πάνοπλες για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της διοργάνωσης, καθώς κρίνει πρόκριση. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το “Signal Iduna Park” της Βεστφαλίας και μεταδίδεται ζωντανά από την ΕΡΤ1 στις 19:00.

Στην τελευταία αναμέτρηση που κλείνει την δεύτερη αγωνιστική μέρα του EURO 2024, το Βέλγιο θέλει να κάνει “ρελάνς” με σκοπό να μπει στο κυνήγι της πρόκρισης. Αντίπαλος του η Ρουμανία η οποία έχει ήδη 3 βαθμούς στο σακούλι με αντίπαλο την Ουκρανία και θέλει να μείνει στην πρώτη θέση και αν γίνεται να εκπλήξει αρνητικά τους “κόκκινους διαβόλους”. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το “RheinEnergieStadion” της Κολωνίας και μεταδίδεται ζωντανά από την ΕΡΤ1 στις 22:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ