Κλαρκ: «Γιατί δε δόθηκε το πέναλτι; Θα μπορούσα να μιλήσω αλλά μου αρέσουν τα λεφτά μου»

Ο προπονητής της Σκωτίας… απασφάλισε, έχοντας έντονα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Ουγγαρία.

Η Σκωτία υπέστη μια επώδυνη ήττα από την Ουγγαρία, στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στον όμιλο, το οποίο κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Από την πλευρά τους, οι Σκωτσέζοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία εξέφρασε με εμφατικό τρόπο ο προπονητής τους, Στιβ Κλαρκ.

Ο 60χρονος κόουτς σχολίασε καυστικά τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ομάδας του σε φάση του 80ου λεπτού, αναρωτήθηκε γιατί ο διαιτητής ήταν Αργεντινός και όχι Ευρωπαίος, ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να πει όλα όσα θέλει γιατί θα τιμωρηθεί.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης στο ματς είναι το πέναλτι. Γιατί δεν δόθηκε; Χρειάζομαι μία απάντηση. Πρέπει να μας πουν γιατί δεν είναι πέναλτι.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο VAR είδε τη φάση και είπε πως δεν υπάρχει παράβαση. Μπορώ να μιλήσω για αυτό αλλά μου αρέσουν τα λεφτά μου.

Ποιος ο λόγος να μιλήσω με τον διαιτητή;, Είναι από την Αργεντινή, καλύτερα να είχαμε Ευρωπαίο διαιτητή. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο είναι εδώ και δεν είναι στη χώρα του για να διαιτητεύσει εκεί ένα παιχνίδι. Αυτή είναι η γνώμη μου».//ΑΦ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ