Μπούμπι, ο ελέφαντας που… βλέπει Euro 2024 (video)

Ο Μπούμπι είναι ένας θηλυκός αφρικανικός ελέφαντας που ζει σε ένα καταφύγιο στη Θουριγγία στην κεντρική Γερμανία και παρακολουθεί στενά του ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο… ποδοσφαιρόφιλος Μπούμπι έχει προβλέψει γερμανική νίκη στον αγώνα του Σαββάτου (29/6) για το Euro 2024 εναντίον της Δανίας. Ο ελέφαντας «μάντης» που μέχρι στιγμής έχει προβλέψει σωστά την έκβαση όλων των αγώνων της Γερμανίας, επιφορτίστηκε για άλλη μια φορά να προβλέψει το αποτέλεσμα του αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής, δίνοντας στη διοργανώτρια χώρα τη νίκη με 2-1.

Ο Μπούμπι έπρεπε να κλωτσήσει μια μπάλα προς τις σημαίες της Γερμανίας και της Δανίας που βρίσκονταν εκατέρωθεν ενός αυτοσχέδιου τέρματος. Αρχικά έβαλε μια μπάλα στην εστία της Δανίας, κάνοντας το 1-0 για τη Δανία. Στη συνέχεια, όμως, η… διάθεση άλλαξε καισκόραρε δύο γκολ για τη Γερμανία να κερδίσει τον αγώνα.

Ο Μπούμπι έχει προβλέψει σωστά όλα τα παιχνίδια της Γερμανίας μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένου του ακριβούς αριθμού των γκολ στα παιχνίδια με την Ουγγαρία και την Ελβετία.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ