Κόστα: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ζωής μου»

Ο φύλακας-άγγελος της Εθνικής Πορτογαλίας δεν μπορεί να ξεχάσει το παιχνίδι με την Εθνική Σλοβενίας, καθώς όλη η χώρα τον ευγνωμονεί για τις αποκρούσεις του στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ ο ίδιος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ντιόγκο Κόστα:

«Ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ζωής μου, γιατί μπόρεσα να βοηθήσω σημαντικά την ομάδα μου. Πάντα αναλύουμε τους αντιπάλους και πώς εκτελούν τα πέναλτι, αλλά ακολούθησα και το ένστικτό μου. Αυτή τη φορά το έκανα τυφλά και δικαιώθηκα», ανέφερε.

«Αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο δύσκολα, γιατί είσαι… θεατής για σχεδόν όλη τους τη διάρκεια, αλλά πρέπει σε μια στιγμή να αντιδράσεις σωστά. Όμως γι’ αυτό… σκοτώνομαι στις προπονήσεις κάθε χρόνο και είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβαλα σε αυτή την πρόκριση», πρόσθεσε.

Όσο για την αγκαλιά που του έδωσε στο τέλος ο ανακουφισμένος Κριστιάνο Ρονάλντο, που παραλίγο να γίνει μοιραίος; «Όλοι κάνουμε λάθη. Όπως κάνω κι εγώ κι εσείς, έτσι έκανε και ο Κριστιάνο. Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεσαι ένα λάθος. Ο Κριστιάνο δουλεύει πολύ σκληρά, κατανοώ απόλυτα την απογοήτευσή του μετά το χαμένο πέναλτι, γιατί αφιερώνει πολύ χρόνο στην προπόνηση. Είναι ένα παράδειγμα για όλους μας και είναι τιμή μου που είμαι συμπαίκτης του», επισήμανε.//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ