Κλαρκ: «Είμαστε ακόμη ζωντανοί σ’ αυτό το τουρνουά»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του απέναντι στην Ελβετία έμεινε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σκωτίας.

«Ήταν μια καλή συνολικά εμφάνιση απέναντι σε καλούς αντιπάλους και μια καλή αντίδραση μετά από μια απογοητευτική βραδιά (σ.σ. κόντρα στην Γερμανία και την ήττα με 5-1 στην πρεμιέρα)», σχολίασε ο προπονητής της Εθνικής Σκωτίας και πρόσθεσε: «Είμαστε ακόμη ζωντανοί σε αυτό το τουρνουά. Η πραγματικότητα είναι ότι επικεντρωθήκαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια του ομίλου. Ακόμη κι εάν είχαμε παίξει καλύτερα με την Γερμανία, θα έπρεπε να είχαμε πάρει κάτι».

Αναφερόμενος τέλος, στην εντυπωσιακή απόδοση του τερματοφύλακα, Ανγκους Γκαν, ο Κλαρκ, είπε: «Για αυτό υπάρχει ο τερματοφύλακας. Χρειάζεσαι τον τερματοφύλακά σου να κάνει μεγάλες αποκρούσεις και αυτό έκανε. Εκανε 2-2 και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν».

Η Σκωτία είναι στην 3η θέση του ομίλου μ’ έναν βαθμό και θ’ αντιμετωπίσει στην τελευταία αγωνιστική την Ουγγαρία, που έχει αποκλειστεί από την συνέχεια. Σε περίπτωση νίκης, οι Σκωτσέζοι θα διατηρήσουν τις ελπίδες τους για να είναι μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων τρίτων, που θα συνεχίσουν την πορεία τους στην διοργάνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ