Φερνάντες: «Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς»

Ο άσος της Εθνικής Πορτογαλίας τόνισε πως η φιλική ήττα από την Κροατία (2-1) και η κριτική, που δέχτηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, δείχνουν τις φιλοδοξίες όλων για το Euro.

Ο Μπρούνο Φερνάντες σίγουρα δεν εθελοτυφλεί και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, πως άπαντες πρέπει να βελτιωθούν, καθώς τα επίσημα παιχνίδια ξεκινούν σε λίγες μέρες.

«Δεν θέλω να πιστεύει κανείς ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο νομίζοντας ότι όλα είναι εντάξει και δεν υπάρχει τίποτα για βελτίωση», είπε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Πάντα υπάρχουν πτυχές για βελτίωση. Για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει λίγο αυτή η αρνητικότητα γύρω από την εθνική ομάδα, η ομάδα δεν είναι πια τόσο καλή, ακόμα δεν είναι αυτό που θέλουμε».

Μου αρέσει γιατί είναι ένα σημάδι ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς και θέλει περισσότερα από την εθνική ομάδα. Σημαίνει ότι εμείς οι παίκτες που εκπροσωπούμε τη χώρα έχουμε την ποιότητα να κάνουμε περισσότερα. Το ξέρουμε, έχουμε φιλοδοξίες και θέλουμε να κάνουμε περισσότερα και καλύτερα» πρόσθεσε.//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ