Στο Βόλο και με Β. Ιρλανδία η Ελλάδα

Η Εθνική Ομάδα θα ξαναζήσει τη ζεστασιά της Μαγνησίας και της επαρχίας, καθώς αποφασίστηκε να παίξει ακόμα ένα παιχνίδι, το τελευταίο για το Nations League.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχε συνάντηση και έλαβε μερικές αποφάσεις, μεταξύ αυτών και για το εντός έδρας παιχνίδι της Ελλάδας που έχει απομείνει στον όμιλο. Επιπρόσθετα, προχώρησε και σε μια αναμόρφωση της σύνθεσής της, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παίρνει τη θέση του αντιπροέδρου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής: 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, προχώρησε σε αναμόρφωση της σύνθεσή της ως εξής.

Τη θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε ο πρόεδρος της Super League 1 Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ θέσεις μελών κατέλαβαν ο Παναγιώτης Διακοφώτης αντί του παραιτηθέντος Κυριάκου Φύτρα και ο Αστέριος Τόκας αντί του Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Η Επιτροπή κατά τη συνεδρίασή της έλαβε τις εξής αποφάσεις:

·Να διεξαχθεί Καταστατική Γενική Συνέλευση των Μελών της Ε.Π.Ο. στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 στην Ξάνθη.

·Οριστικοποίησε το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ως έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για τον αγώνα του UEFA Nations League με τη Βόρειο Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτη Μπαλτάκος τέλος, πρότεινε να διεξαχθούν προσεχείς συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ