Ερασιτέχνης Διαγόρας: «Δυστυχώς η ομάδα αδυνατεί να αγωνιστεί στη Super League 2»

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι άνθρωποι της ομάδας από τη Ρόδο, ενημέρωσαν το ποδοσφαιρικό κοινό, ότι ο σύλλογος δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος τη νέα σεζόν.

Ο Διαγόρας δεν θα λάβει μέρος στη Super League 2, καθώς όπως ανακοινώθηκε, η ανησυχία της διοίκησης μετατράπηκε σε… σκληρή πραγματικότητα. Κάπως έτσι, μετά από επίσημη απάντηση που έλαβε, η ομάδα αδυνατεί να “κατέβει” στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Διαγόρας προσκαλεί όλα τα μέλη και όλους τους “Διαγορίτες”, όπως τους αναφέρει, να συμμετέχουν σε μία έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη (16/8, 20:30). Σκοπός είναι να ληφθούν αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα στο σύλλογο. Να θυμίσουμε ότι τη σεζόν που μας πέρασε, η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία με… νύχια και με δόντια.

Δείτε την ανακοίνωση του Διαγόρα:

«Δυστυχώς μετά την έντονη ανησυχία μας και τις οχλήσεις μας προς την Π.Α.Ε. Διαγόρας λάβαμε την επίσημη απάντηση πως η ομάδα αδυνατεί να αγωνιστεί στη Super League 2.

Ουδείς Διαγορίτης, μετά τη χαρά μας για την παραμονή που πέτυχε η ομάδα μας, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ερχόταν μια ΜΑΥΡΗ μέρα για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας σύλλογο.

Γι αυτό καλούμε σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 16 Αυγούστου και ώρα 20:30 όλα τα μέλη μας και όλους τους Διαγορίτες για να δρομολογήσουμε την επόμενη μέρα. Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ