Οργή Ολυμπιακού για ΕΠΟ και Φρόιντφελντ

Οι άνθρωποι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ εξέφρασαν επίσημα τον εκνευρισμό τους τόσο για την πρόσληψη του Λιφ Λίντμπεργκ ως υπευθύνου VAR, αλλά και την απουσία του Πίτερ Φρόιντφελντ από τη συνεδρίαση. Οργή και στις τάξεις των υπόλοιπων μεγάλων για τον αρχιδιαιτητή.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικής Διαιτησίας περίμεναν 1 ώρα τον αρχιδιαιτητή στην τηλεδιάσκεψη και εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ! Οργή από τους τέσσερις μεγάλους.

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κώστας Καραπαπάς ανέφερε:

«Παίρνει 15.000 το μήνα αυτό το φάντασμα για να κάθεται σε ένα τροχόσπιτο στη Σουηδία και να μην τον έχει δεί κανείς και να μην έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Ο Λίντμπεργκ, ο υπεύθυνος VAR που θέλει να προσλάβει είναι και αυτός απο τη Σουηδία που δεν έχει VAR! Δεν θα έπρεπε να είναι εδώ να μας το εξηγήσει; Εσείς δεν πρέπει να μας εξηγήσετε πως γίνεται αφου καλούμαστε να ψηφίσουμε σήμερα για την πρόσληψη Λίντμπεργκ πως γίνεται να είναι ο Λίντμπεργκ μέσα στα γραφεία του VAR τις τελευταίες δυο αγωνιστικές χωρίς να έχει προσληφθεί; Προφανώς ο Ολυμπιακός καταψηφίζει την πρόσληψη και καταγγέλει και την απαράδεκτη συμπεριφορα του δήθεν αρχιδιαιτητή και την κωμική διαδικασία απο μέρους σας».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μπαλτάκος έβαλε θέμα πρόσληψης Λίντμπεργκ σε ψηφοφορία. Για την πρόσληψη ψήφισαν υπερ η ΕΠΟ, η Super League 2 και ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Λευκό ο εκπρόσωπος της Super League και κατά της πρόσληψης Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός».//Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ