ΕΠΟ: Οι δράσεις για την στήριξη των πλημμυροπαθών

 

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε πως τα έσοδα από τα εισιτήρια στον αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ στην Opap Arena θα διατεθούν στους πληγέντες και πως θα στηρίξει έμπρακτα τους χορηγούς της που θα προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αρμόδιας αρχής:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ανακοινώσει ότι θα σταθεί στο πλευρό των πληγέντων και θα συνδράμει έμπρακτα στη στήριξή τους με μια σειρά από πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει προς αυτή την κατεύθυνση, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης.

Η αρχή θα γίνει από το σημερινό παιχνίδι με το Γιβραλτάρ, οι εισπράξεις του οποίου θα προταθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή να διατεθούν στους πληγέντες της κακοκαιρίας. Εξ αυτού του λόγου, η Ομοσπονδία καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν στον σημερινό αγώνα τόσο για να στηρίξουν την Εθνική μας Ομάδα, όσο και για να συνεισφέρουν στη στήριξη των πληγέντων της Θεσσαλίας.

Στο κάλεσμα της ΕΠΟ ανταποκρίθηκε πρώτος ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, που  στα όρια του βρίσκεται το γήπεδο OPAP Arena που χρησιμοποιεί ως έδρα η Εθνική Ομάδα στα προκριματικά του EURO 2024, ο οποίος απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να παει απόψε στο γήπεδο για να στηρίξει την Εθνική Ομάδα και να συνεισφέρει στα έσοδα του αγώνα.

Επίσης, πρόκειται να γίνουν μια σειρά από άλλες ενέργειες στήριξης σε συνεργασία με τους χορηγούς της ΕΠΟ, όπως η αποστολή νερού, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και η δημοπράτηση εμφανίσεων της Εθνικής Ομάδας στο Charity Idols, με τα έσοδα να διατίθενται σε ενέργειες για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Η Ομοσπονδία, θα σταθεί επίσης στο πλευρό της ποδοσφαιρικής οικογένειας, παρέχοντας βοήθεια σε ενώσεις-μέλη και σωματεία.

Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την προσεχή Τρίτη».//ΣΠ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ