Επιστροφή στα γκολ (tips)

 

Παίκτης που είχε… ξεχαστεί τις τελευταίες εβδομάδες καθώς τα προβλήματα τραυματισμού τον κράτησαν πίσω αγωνιστικά, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψει…

Ο λόγος για τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς που μέσα στο 2023 έχει βρει μόλις μία φορά δίχτυα, αλλά απουσίασε από αρκετά επίσημα παιχνίδια της Φούλαμ, γιατί τα προβλήματα τραυματισμού ήταν συχνά. Πλέον υγιής και… ετοιμοπόλεμος, δείχνει ικανός να επιστρέψει στα γκολ κόντρα στη Λιντς για το Κύπελλο.

Φέτος, μετράει 11 γκολ με τη φανέλα των Λονδρέζων και δύσκολα θα πλησιάσει τα 43 τέρματα που είχε σημειώσει πέρυσι σε όλες τις διοργανώσεις.

Παραδοσιακά, τα παιχνίδια μεταξύ Φούλαμ και Λιντς έχουν γκολ, όπως κάτι ανάλογο περιμένουμε απόψε με τους γηπεδούχους να θέλουν περισσότερο την πρόκριση κόντρα σε μια ομάδα που ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα. Λογικά, οι απουσίες των Κούπερ και Στρούικ αποδυναμώνουν σημαντικά την άμυνα της Λιντς και ίσως κάνουν πιο εύκολη τη… ζωή του Μίτροβιτς που είναι πιθανό ΚΑΙ σήμερα να γίνει σύνθημα στα χείλη των φίλων της ομάδας του.

Κύπελλο Αγγλίας | 21:45
Φούλαμ – Λιντς @ Να σκοράρει ο Μίτροβιτς (μ.ο. 2,25)

 

* Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ