Επιστρέφει στην εθνική Καμερούν ο Ονάνα

 

Ο κίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε σήμερα (4/9) την επιστροφή του στην εθνική Καμερούν, μετά από την τιμωρία του από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του, που οδήγησε στην απομάκρυνσή του από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Αντρέ Ονάνα δεν έχει παίξει για την εθνική του ομάδα μετά τη διαμάχη του με τον προπονητή του Ρίγκομπερτ Σονγκ, αλλά κλήθηκε την περασμένη Τρίτη (3/9) για τον προκριματικό αγώνα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Το Καμερούν φιλοξενεί το Μπουρουντί στις 12 Σεπτεμβρίου και χρειάζεται τουλάχιστον μια ισοπαλία για να διεκδικήσει μια θέση στο Κύπελλο Εθνών στην Ακτή Ελεφαντοστού τον Ιανουάριο.

«Απαντάω στο κάλεσμα του έθνους μου με ακλόνητη βεβαιότητα, έχοντας επίγνωση ότι η επιστροφή μου δεν είναι μόνο για να τιμήσω το όνειρό μου, αλλά και για να ανταποκριθώ στην προσδοκία και την υποστήριξη των Καμερουνέζων, που αξίζουν μια εθνική ομάδα αποφασισμένη να λάμψει», είπε ο νέος τερματοφύλακας των “κόκκινων διαβόλων”.

Ο Ονάνα, ο οποίος έχει κάνει 34 εμφανίσεις για το Καμερούν, αναφέρθηκε επίσης σε απροσδιόριστα προβλήματα πριν επιβεβαιώσει την επιστροφή του:

«Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όπως και στη ζωή, προκύπτουν καθοριστικές στιγμές που απαιτούν κρίσιμες επιλογές να γίνουν», πρόσθεσε.

«Τους τελευταίους μήνες, ήρθα αντιμέτωπος με δοκιμασίες που χαρακτηρίζονται από αδικία και χειραγώγηση. Ωστόσο, η ακλόνητη αγάπη και η προσκόλλησή μου στην πατρίδα μου, το Καμερούν, παραμένουν ανέπαφα».//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ