Επίσημα παρελθόν από την Καλλιθέα ο Βόκολος

Επίσημα παρελθόν από την Καλλιθέα ο Βόκολος

Ο 52χρονος προπονητής αποτελεί με κάθε επισημότητα παρελθόν από την αθηναϊκή ομάδα, η οποία έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Καλλιθέας, η οποία έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Σίμο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει ότι ο Λεωνιδας Βόκολος έχει απαλλαχθεί από τα καθήκοντά του ως προπονητής της πρώτης ομάδας.

Ο Βόκολος ήρθε στην AKFC τον Αύγουστο 2021 και οδήγησε την ομάδα στη δεύτερη θέση στο τέλος της σεζόν 2021/22 της Super League 2. Στην τρέχουσα σεζόν, η AKFC προκρίθηκε στους 16 στο Κύπελλο Ελλάδος και έχει κερδίσει 6 βαθμούς από δύο νίκες και μία ήττα στους πρώτους τρεις αγώνες της στη Super League 2.

Δήλωση του συλλόγου της AKFC:

“Αυτή είναι μία δύσκολη απόφαση για εμάς. Από όταν ξεκινήσαμε αυτό το project πριν από 16 μήνες, ο Λεωνίδας έχει παίξει έναν σημαντικό ρόλο στην πρόοδο μας, και θεωρούμε τη δουλειά του θεμελιώδη για οποιαδήποτε μελλοντική επιτυχία του συλλόγου. Ως αποτέλεσμα όλων όσων έχει κάνει, ο επόμενος προπονητής μας θα έχει το πλεονέκτημα να λάβει τη σκυτάλη από ένα καλό σημείο. Με μεγάλο σεβασμό, ευχαριστούμε τον Λεωνίδα για τη συνεισφορά του.”»//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ