Επεισόδια μεταξύ Γερμανών και Άγγλων σε παμπ | Συλλήψεις στο Λονδίνο

 

Η αστυνομία συνέλαβε τέσσερεις χουλιγκαν, μετά από συμπλοκή σε παμπ λίγο πριν τον αγώνα των δύο ομάδων για το Nations League, σε περιοχή κοντά στο Γουέμπλεϊ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες Άγγλων, που βρίσκονταν σε παμπ κοντά στο στάδιο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, περίπου 100 Γερμανοί επιτέθηκαν στους παρευρισκόμενους με ματσέτες και σιδερογροθιές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να χρειάζεται η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι αρχές προχώρησαν σε τέσσερεις συλλήψεις.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: «Στις 17:50 μ.μ. τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου μία ομάδα περίπου 100 ανδρών, φορώντας μάσκες, πλησίασε σε μια παμπ στη λεωφόρο Ντάγκμαρ, στο Γουέμπλεϊ μέσα από ένα δρομάκι από τον χώρο στάθμευσης. Ένα μέρος του γκρουπ που φορούσε κασκόλ και καπέλα της Αγγλίας, εικάζεται πως ήταν Γερμανοί. Το πλήθος μπήκε στον κήπο της παμπ και παρενοχλούσε τους πελάτες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν φίλαθλοι που θα παρακολουθούσαν τον αγώνα. Το περιστατικό διήρκεσε περίπου δύο λεπτά και διακόπηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας. Έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερεις συλλήψεις σχετικά με το περιστατικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ