Ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης για Άβιλα

 

Η Βέλγικη ομάδα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ισπανού δεξιού οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχουν επίσης σκέψεις για παραχώρηση του Αγκιμπού Καμαρά με τη μορφή δανεισμού.

Η Σταντάρ Λιέγης εξετάζει την περίπτωση του Άβιλα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η παραμονή του δεξιού οπισθοφύλακα, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους “ερυθρόλευκους”, δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση δεδομένη, με τους “κόκκινους” να τον έχουν στα… μεταγραφικά ραντάρ τους.

Υπάρχουν επίσης σκέψεις, να παραχωρηθεί ως δανεικός ο Αγκιμπού Καμαρά στην Βελγική ομάδα, με τον επίσης παίκτη του Ολυμπιακού, Φίλιπ Ζίνκερνάγκελ να αγωνίζεται εκεί με τη μορφή δανεισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Σταντάρ Λιέγης, αναζητά δύο μέσους, έναν δεξιό μπακ και έναν επιθετικό κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Παράλληλα, όσο δεν κλείνει η πρόωρη ανανέωση συμβολαίου για Εμβιλά, τόσο πληθαίνουν και οι μνηστήρες από Αραβία και Τουρκία, με το συμβόλαιο του Γάλλου να λήγει το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να αρχίσει να διαπραγματεύεται και να υπογράψει όπου επιθυμεί.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ