Ένας… αιώνας Εθνικός (ΦΩΤΟρεπορτάζ)

 

Η ομάδα του Πειραιά γιόρτασε τα 100 χρόνια της ίδρυσης στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, με το κόσμος να δίνει δυναμικό “παρών” για να τιμήσει και να πει τα “χρόνια πολλά” στο πειραϊκό σύλλογο.

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά όλες οι γενιές του ιστορικού αθλητικού συλλόγου συγκεντρώθηκαν για να ευχηθούν για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Εθνικού. Η εκδήλωση συμπεριέλαβε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια από το Πειραιά, ντοκιμαντέρ, ενώ η πειραϊκή ομάδα τίμησε για την προσφορά του τον Ρόμπερτ Καλκατέρα.

 

O Ρόμπερτ Καλκατέρα τιμήθηκε για την πλούσια του προσφορά στο σύλλογο, ενώ την σεζόν 1974-75 αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ της σεζόν. (EUROKINISSI)
Oι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Εθνικού βρέθηκαν όλοι μαζί στη σκήνη αναπολώντας τις “ένδοξες” στιγμές του πειραϊκού συλλόγου. (EUROKINISSI)
Η λαμπρή εκδήλωση για την επέτειο των εκατό χρόνων του Εθνικού ξεκίνησε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα που περιελάβανε τραγούδια για τον Πειραιά από τις ορχήστρες των Δημοτικών Ωδείων Πειραιά και Νίκαιας. (EUROKINISSI)
Δυναμικό ήταν το “παρών” των φίλων του Εθνικού, που γέμισε τις θέσεις του Δημοτικού Θεάτρου του Πειραιά. (EUROKINISSI)
Ο Ρόμπερτ Καλκατέρα “λύγισε” κατά την διάρκεια της βράβευσης του, με την οικογένεια του να ανεβαίνει μαζί του στην σκήνη για την απόλυτη αποθέωση από το κόσμο. (EUROKINISSI)


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ