Νέο τεστ για την Εθνική ομάδα με αντίπαλο τη Μάλτα

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, ειδικά η "γαλανόλευκη", η οποία έχει για προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο (δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αντικαταστάτης του Πογέτ).

Η Εθνική μας ομάδας θα αντιμετωπίσει τη Μάλτα στην «MGG Arena» του Γκρόντιγκ της Αυστρίας σήμερα το απόγευμα (19:00) και ψάχνει τη νίκη, σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση.

Η παράδοση είναι ευνοϊκή για την Εθνική Ελλάδας, που σε συνολικά έντεκα παιχνίδια μετρά 7 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, με τα τέρματα 24-7 υπέρ της. Ωστόσο, η μοναδική νίκη των Μαλτέζων (1975) κόστισε τη μοναδική ήττα της Ελλάδας στον προκριματικό όμιλο του Κυπέλλου Εθνών με Δυτική Γερμανία και Βουλγαρία και τον αποκλεισμό από τα τελικά, καθώς η Ελλάδα υστερούσε στην ισοβαθμία με τους Γερμανούς στην πρώτη θέση.

Η Μάλτα, με προπονητή τον Ιταλό Μικέλε Μαρκολίνι, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό, αν και προέρχεται από την πρόσφατη «φιλική» συντριβή (1-7) απέναντι στην Τσεχία. Η Ελλάδα από την πλευρά της έχει έναν σταθερό κορμό και αυτό τη βοηθά να στέκεται με αξιώσεις απέναντι σε κάθε αντίπαλο.//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ