Ελ Σαράουι για Μίλαν: «Μεταγράφηκα στην ομάδα που υποστήριζα ως παιδί»

 

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αγαπημένο γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του, ενώ εξήγησε ποιος και πότε του έβγαλε το προσωνύμιο “Φαραώ”, το οποίο τον ακολουθεί μέχρι και σήμερα.

Ο Στεφάν Ελ Σαράουι ήταν ο πρωταγωνιστής του πρώτου επεισοδίου “Στιγμιότυπα”, σειράς συνεντεύξεων του “90min.com”. O 29χρονος μίλησε για τη μεταγραφή του στη Μίλαν, χαρακτηρίζοντας τη ως «ένα ακόμη όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παρατσούκλι “Φαραώ”:

«Στον τελικό της ομάδας νέων, κερδίσαμε 2-1 την Έμπολι με την Τζένοα. Πήγα κάτω από τις κερκίδες και έκανα τη “χειρονομία” του Φαραώ. Εκεί ήταν ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος περιέγραφε τον αγώνα και από εκεί βγήκε το παρατσούκλι».

Για το πως ήταν να μπαίνεις στα αποδυτήρια της Μίλαν σε ηλικία 18 ετών:

«Μπήκα στην ομάδα που υποστήριζα ως παιδί. Το τελευταίο βράδυ με την Πάντοβα, o Φόσι που είπε πως θα γινόμουν παίκτης της Μίλαν. Ήταν μία πολύ συναισθηματική στιγμή. Ένα ακόμη όνειρο έγινε πραγματικότητα. Θυμάμαι ότι την πρώτη ημέρα, οι πρώτοι παίκτες που είδα ήταν οι Αμπάτε και Νέστα. Τους συνάντησα και ήταν μια καλή στιγμή».

Για το αγαπημένο γκολ που έχει πετύχει:

«Το πρώτο με αντίπαλο τη Ρετζίνα, από ασίστ του Σούτσι. Κι εκεί πανηγύρισα έξαλλα, είναι στιγμές που δεν τις ξεχνάς ποτέ».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ