Δουβίκας: «Πάνω από όλα μου αρέσει να βάζω γκολ»

 

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός σε δηλώσεις του κατά την διάρκεια της παρουσίασης του αναφέρθηκε για το ισπανικό πρωτάθλημα και στην αρέσκεια του να σκοράρει, χωρίς όμως να έχει εμμονή.

Ο Τάσος Δουβίκας ανήκει πλέον στο δυναμικό της Θέλτα, η οποία τον απέκτησε για τα επόμενε πέντε χρόνια, με τον 24χρονο διεθνή επιθετικό να παρουσιάζεται από την ομάδα της Γαλικίας και να εμφανίζεται ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Δουβίκας:

«Πριν από λίγες εβδομάδες έλαβα πληροφορίες για το ενδιαφέρον της Θέλτα, από τους εκπροσώπους μου και με χαροποίησε πολύ. Η πρώτη μέρα ήταν απίστευτη, καθώς συνάντηση όλους τους συμπαίκτες μου.

Είμαι επίσης πολύ ευγνώμων απέναντι στον Ράφα Μπενίτεθ, στον Λουίς Κάμπος και στον πρόεδρο”, δήλωσε αρχικά ο Τάσος Δουβίκας, και πρόσθεσε με νόημα:

“Πάνω από όλα, μου αρέσει να βάζω γκολ και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει, αλλά δεν έχω εμμονή με τον αριθμό των γκολ που μπορώ να πετύχω.

Είμαι πολύ φιλόδοξος παίκτης και μου αρέσει να αντιμετωπίζω νέες προκλήσεις. Θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω και να δείξω το επίπεδό μου στη LaLiga.

Παρακολουθώ το ισπανικό πρωτάθλημα από πολύ μικρός, έχω δει πολλά παιχνίδια της Θέλτα και φυσικά τα τρία πρώτα αυτής της σεζόν.

 

Απέναντι στη Ρεάλ, μου άρεσε πολύ η ένταση και ο τρόπος της ομάδας επιθετικά, αντιστάθηκαν και έκαναν ένα υπέροχο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, παρά την ήττα.

Ξέρω τον Άσπας, είναι ένας σπουδαίος επιθετικός που τον παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό και και ελπίζω να μάθω πολλά από αυτόν”

Από πλευράς Θέλτα καλωσόρισε τον παίκτη ο πρόεδρος Κάρλος Μουρίνιο, ο οποίος δήλωσε: “Το Βίγκο είναι μια πόλη που θα σε υποδεχτεί με μεγάλη στοργή και ενθουσιασμό και περιμένει πολλά γκολ από εσένα».//ΓΓ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ