Δημότης Ηγουμενίτσας ο Χουάν Ραμόν Ρότσα

 

Ο Αργεντινός τεχνικός ζει πλέον μόνιμα στην πόλη λόγω της παρουσίας του στον πάγκο του Θεσπρωτού και αναμένεται να γίνει και επίσημα επίτημος δημότης της πόλης.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα υπηρετεί για δεκαετίες το ελληνικό ποδόσφαιρο, κυρίως στον Παναθηναϊκό. Από το 2019 βρίσκεται στον πάγκο του Θεσπρωτού, τον οποίο καθιέρωσε στη δεύτερη κατηγορία και την ερχόμενη Τετάρτη (30/11) θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας η πρόταση του Δημάρχου, Ιωάννη Λώλου, ώστε να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης της πόλης, κάτι που αναμένεται να γίνει αποδεκτό αφού η προσφορά του στην ευρύτερη περιοχή είναι τεράστια.

Δείτε όσα δήλωσε ο 68χρονος προπονητής για το ζήτημα στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να με προτείνει η δημοτική αρχή για να με ανακηρύξει επίτιμο δημότη του Δήμου Ηγουμενίτσας. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου γι’ αυτή την πρόταση. Η Ηγουμενίτσα είναι η πόλη που αγάπησα και ενώ ήρθα με αφορμή το ποδόσφαιρο, μου “έκλεψε” την καρδιά και μένω πλέον μόνιμα. Η πόλη της Ηγουμενίτσας και η περιοχή είναι ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερα όμορφο μέρος της Ελλάδας και αρέσει πολύ σε όλη την οικογένειά μου».//

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ