Δηλώθηκε εκ νέου στη La Liga o Γκάβι με τον αριθμό 30

 

Ο Ισπανός κεντρικός μέσος, πήγε από τον αριθμό 30 στον 6 και ξανά πίσω στο 30 καθώς η διοργανώτρια αρχή έκρινε παράνομο το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τους μπλαουγκράνα οι οποίοι τον δήλωσαν ξανά.

Ο Γκάβι είναι και πάλι στη διάθεση του Τσάβι, μετά την απόφαση της LaLiga να κρίνει παράνομο το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τη Μπαρτσελόνα έως το 2026 και με ρήτρα 1 δις. Μπορεί να είναι ξανά στην ομάδα, όμως αυτό έγινε με νέο νούμερο, καθώς γύρισε στο 30 που είχε όταν αρχικά “ανέβηκε” στο σύνολο του Τσάβι.

Με τα νέα δεδομένα, ο Γκάβι θα είναι ελεύθερος την 1η Ιουλίου εάν η Μπαρτσελόνα δεν καταφέρει να τον χωρέσει στο όριο αποδοχών του. Μια δυσάρεστη κατάσταση που βλάπτει για άλλη μια φορά την εικόνα του συλλόγου και που αφήνει τον ποδοσφαιριστή σε μια κατάσταση αβεβαιότητας, παρόλο που ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2026. Οι “μπλαουγκράνα” είναι ήρεμοι λόγω της προθυμίας του παίκτη να συνεχίσει, αλλά τα όσα συμβαίνουν, είναι απόδειξη της κατάστασης προσωρινότητας και κινδύνου στην οποία ζει συνεχώς ο σύλλογος.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ