Δίκη Άλκη Καμπανού: Κατέθεσε ο οδηγός του δεύτερου οχήματος (video)

 

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε σήμερα (8/5) απολογούμενος ο πέμπτος κατηγορούμενος, οδηγός του δεύτερου οχήματος που συμμετείχε στη φονική επίθεση. Ο συγκεκριμένος νεαρός δεν απολογήθηκε στη σειρά με την οποία κάθονται στο εδώλιο, λόγω κωλύματος του δικηγόρου του.

Ο κατηγορούμενος περιέγραψε όλη τη σκηνή, δηλαδή το πώς έφτασε στα σκαλιά, είπε ότι είδε κάποιον να πετάει το δρεπάνι, χωρίς να τον κατονομάσει και στη συνέχεια είδε άτομα να χτυπούν τον Άλκη Καμπανό. Είπε ακόμη ότι είδε τον δεύτερο κατηγορούμενο να μαχαιρώνει ένα άλλο παιδί στο πόδι. Ο 23χρονος αποδέχθηκε ότι βρέθηκε στο σημείο, αλλά αρνήθηκε ότι ήρθε σε σωματική επαφή με τα θύματα και με τον αδικοχαμένο νεαρό.

Συνεχίζοντας να περιγράφει το περιστατικό και καθώς είχε ξεκινήσει η “συμπλοκή”, ο ίδιος είδε τρία άτομα από το τρίτο όχημα να πλησιάζουν τα σκαλάκια της πολυκατοικίας, όπου συνέβη το έγκλημα.

Στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις της έδρας να κατονομάσει τα άτομα που είδε να συμμετέχουν στο επεισόδιο, ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε σχετική αδυναμία λόγω σκότους, προκαλώντας την αντίδραση της μητέρας του Άλκη που παρενέβη στη διαδικασία λέγοντας: «πες ονόματα, ποιους είδες;». Στη συνέχεια των απολογιών τη σκυτάλη αναμένεται να πάρει ο ένατος κατηγορούμενος, επιβάτης του τρίτου αυτοκινήτου.//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ