Βελτιώνεται η κατάταση του Όλσον

Βελτιώνεται η κατάταση του Όλσον

Ο Σουηδός μέσος έχει ανακτήσει την κινητική του λειτουργία και τις λεκτικές του ικανότητες, αφού διαγνώστηκε με πολλαπλούς μικρούς θρόμβους αίματος και στις δύο πλευρές του εγκεφάλου του τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσε την Κυριακή (14/4) η ομάδα του Μίντιλαντ.

Ο Κρίστοφερ Όλσον βρίσκεται στο Hammel Neurocenter στη Δανία καθώς υποβάλλεται σε αποκατάσταση για μια σπάνια φλεγμονώδη πάθηση που επηρέαζε τα εγκεφαλικά του αγγεία, ανέφερε ο σύλλογος.

«Η σωματική του πρόοδος είναι σημαντική και τώρα εκπαιδεύει ενεργά τη λειτουργία του περπατήματος και είναι σε θέση να τρώει ανεξάρτητα», ανέφερε η Μίντιλαντ.

«Αν και οι γνωστικές προκλήσεις παραμένουν και η πρόγνωση για την πλήρη ανάρρωσή του παραμένει αβέβαιη, οι ειδικοί στο θεραπευτικό κέντρο ενθαρρύνονται από τα θετικά βήματα που έχει κάνει ο Κρίστοφερ».

«Είναι συναρπαστικό να βλέπεις τον αγώνα του Κρίστοφερ ενάντια στην ασθένεια. Η θετική του στάση, το μαχητικό πνεύμα και η ακούραστη θέληση για νίκη αποτελούν έμπνευση για όλους μας», δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Κλάους Στέινλεϊν.

Ο Όλσον, ο οποίος έχει 47 συμμετοχές με την εθνική Σουηδίας, ξεκίνησε την καριέρα του στην Άρσεναλ και έχει παίξει επίσης στην ΑΙΚ Στοκχόλμης και τη Άντερλεχτ.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ