Γκουντογκάν: «Νέος προπονητής, νέα δυναμική»

Στην πρόσληψη του Νάγκελσμαν στον πάγκο της εθνικής του ομάδας αναφέρθηκε ο αρχηγός των “πάντσερ”, Ιλκάι Γκουντογκάν, τονίζοντας ότι αυτό που θα γίνει από εδώ και πέρα θα είναι καλό.

Η περίοδος Φλικ ήταν αρκετά περίεργη για την Εθνική Γερμανίας χωρίς επιτυχίες, στρέφοντας έτσι την γερμανική ομοσπονδία στην απομάκρυνση του και την πρόκληση άλλου ενός τεχνικού που πέρασε από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Για αυτή μίλησε ο μέσος της Μπαρτσελόνα, λέγοντας τα εξής:

«Ένας νέος προπονητής φέρνει νέα δυναμική. Αν έλεγε ότι θα ήταν κάποιος άλλος αρχηγός, θα το σεβόμουν κι εγώ. Όλοι γνωρίζουμε πώς λειτουργούν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο και ότι πολύ εύκολα χωρίζουν οι δρόμοι των προπονητών με τις ομάδες, μερικές φορές με τη θέλησή τους και μερικές φορές επειδή οι άλλοι παίρνουν αποφάσεις. Μας έχει ξεκαθαρίσει τι αρχές πρέπει να έχουμε στο παιχνίδι μας. Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον λίγο χρόνο που έχει και νομίζω ότι αυτό που θα συμβεί από εδώ και πέρα θα είναι καλό».//ΣΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ