Δερμιτζάκης στους παίκτες: «Ξεχάστε όσα έγιναν μέχρι σήμερα»

 

Ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού, έκανε την πρώτη του προπόνηση και θέλησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, μιλώντας για εμπιστοσύνη και έλειψη πάθους στα προηγούμενα παιχνιδιά.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέλαβε τις τύχες του Πανσερραϊκού και έκανε την πρώτη του προπόνηση, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Τάσος Καζίας.

Διαβάστε την ενημέρωση της ΠΑΕ και τα πρώτα λόγια του νέου τεχνικού των Σερραίων στους ποδοσφαιριστές του:

«Την πρώτη του εμφάνιση στα αποδυτήρια του Δημοτικού γηπέδου Σερρών έκανε, την Τετάρτη(23/11), ο νέος προπονητής της ομάδας μας Παύλος Δερμιτζάκης, με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Τάσο Καζία να παρουσιάζει στους ποδοσφαιριστές τον νέο τους προπονητή σηματοδοτώντας ουσιαστικά με τα λόγια του μία νέα αρχή, η οποία θα οδηγήσει τον Πανσερραϊκό προς την κορυφή.

Ξεχάστε όσα έγιναν μέχρι σήμερα, θέλω να το αντιμετωπίσετε ως μία καινούργια αρχή, όπως θα κάνουμε και εμείς. Δεν σας κρύβω ότι έχω μία απογοήτευση για τα όσα δείξατε μέχρι σήμερα. Ήρθατε εδώ γιατί θεωρούμε ότι είστε οι καλύτεροι και δεν το δείξατε αυτό. Μας έλειψε το πάθος, η αποφασιστικότητα. Όμως σας εμπιστευόμαστε και σας λέω πως τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα για εμάς. Με την βοήθεια του νέου σας προπονητή και του τεχνικού τιμ, πάμε να το γυρίσουμε γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη. Έχετε αρκετές ημέρες να προετοιμαστείτε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Δείτε το ως πρεμιέρα. Θέλω να δω αφοσίωση, πάθος, τσαμπουκά και να παραμείνετε όπως είστε, μία οικογένεια”.

Ακολούθως ο Παύλος Δερμιτζάκης, φόρεσε την φόρμα του Πανσερραϊκού, έπιασε δουλειά και έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Αθλητικό κέντρο Ομόνοιας, όπου και συνάντησε από κοντά μαζί με το τεχνικό του επιτελείο τους νέους του παίκτες και είχε την ευκαιρία να τους μιλήσει και ο ίδιος, θέλοντας ουσιαστικά να προσπαθήσει να τους δώσει το στίγμα της φιλοσοφίας του.

Θυμίζουμε πως η ομάδα μας αυτό το Σαββατοκύριακο θα κάνει το ρεπό της και έχει όλο τον χρόνο να προετοιμαστεί υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή για τον εκτός έδρας αγώνα στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ