Τσικίνιο: «Θα δώσουμε την ίδια ενέργεια όπως με την Άστον Βίλα, μεγαλώνουμε σαν ομάδα με τον Μεντιλίμπαρ»

Ο 28χρονος Πορτογάλος μέσος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του τελικού με την Φιορεντίνα (29/5, 22:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) πως οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να να παίξουν στο 100%, όπως με την Άστον Βίλα, ενώ μεταξύ άλλων στάθηκε στην αλλαγή εικόνα των Πειραιωτών μετά την έλευση του Βάσκου τεχνικού.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Φιορεντίνα το βράδυ της Τετάρτης (29/05, 22:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στην “OPAP Arena” με στόχο το τρόπαιο του Conference League.

Ο Τσικίνιο, που εκπροσώπησε τους παίκτες των Πειραιωτών στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (28/5) μαζί με τον Τζολάκη, υποστήριξε:

«Θα δώσουμε την ίδια ενέργεια, όπως με την Άστον Βίλα. Ξέρουμε πως αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Έχουμε τη φιλοσοφία μας και θα πάμε με αυτή να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν ισχύει σωματική ή πνευματική προετοιμασία: «Θα είναι δύσκολο ματς, εάν είμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά, θα τα καταφέρουμε».

Για το ότι το ματς γίνεται στην “OPAP Arena”: «Είναι θετικό για εμάς, όμως είναι τελικός, η Φιορεντίνα είναι προετοιμασμένη για αυτό. Το ίδιο είναι γι’ αυτούς, για εμάς είναι θετικό, θα έχουμε τους οπαδούς μας και θα το νιώσουν».

Για το αν νιώθουν πιο σκληροί μετά τα δύσκολα παιχνίδια: «Μεγαλώνουμε σαν ομάδα με την άφιξη του Μεντιλίμπαρ. Έχουμε βελτιωθεί, άλλαξε το παιχνίδι μας, βελτιωνόμαστε ως ομάδα και ξέρουμε τους συμπαίκτες μας καλύτερα».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ