Τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Με ανακοίνωσή της η Πειραϊκή ΠΑΕ γνωστοποιεί για την διάθεση των εισιτήριων της αναμέτρησης στο Λονδίνο για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League.

To ματς θα διεξαχθεί στο Villa Park την ερχόμενη Πέμπτη (2/5), ενώ μια εβδομάδα αργότερα (9/5) θα γίνει στο “Γ. Καραϊσκάκης” η δεύτερη αναμέτρηση της σειράς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League απέναντι στην Aston Villa, που θα διεξαχθεί στο «Villa Park» την Πέμπτη 02/05/2024 στις 20:00 (τοπική ώρα), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει το Σάββατο 27/04 (10:00 – 15:00 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας των θυρών VVIP, VIP, 33, 11, 12, 14, 15, 16 και 17 και ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Αγγλία.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το διαβατήριο του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

Σε περίπτωση μη εξάντλησής τους θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ