Μπούργος: «Το παλέψαμε, τώρα χτίζεται η ομάδα»

Ο Ισπανός τεχνικός παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη να ανταγωνιστεί ομάδες σαν την Μακάμπι, αφού όπως τόνισε ο Άρης χρειάζεται ακόμα δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον άδοξο αποκλεισμό: «Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε, παλέψαμε και αγωνιστήκαμε, δυστυχώς νικήσαμε αλλά δεν περάσαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Σας το λέω με εμπειρία ότι αυτές οι συναντήσεις είναι πάρα πολύ δύσκολες. Το Conference είναι πάρα πολύ καλή διοργάνωση, χρειάζεται να χτίσουμε μία καλή ομάδα για να φτάσουμε στο επίπεδο της Μακάμπι. Θέλουμε δουλειά για να φτιάξουμε ομάδα που να ανταγωνίζεται τέτοιες ομάδες».

Για το ανεκμετάλλευτο αριθμητικό πλεονέκτημα: «Σε αυτό το επίπεδο, με ένα μικρό λάθος μένεις εκτός διοργάνωσης, ένα μικρό λαθάκι και η ομάδα αποκλείστηκε, θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι στο 100% σε τέτοια παιχνίδια».

Για το τέταρτο ματς που ο Άρης δεν κράτησε το μηδέν στην άμυνα: «Όχι δεν με απασχολεί, γνωρίζω ότι η ομάδα τώρα χτίζεται, πρέπει να ζήσουμε τέτοιες εμπειρίες για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και να φτιάξουμε ακόμα καλύτερη ομάδα».

Για τη συνέχεια: «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ