Μπελότι: «Θα πάμε και θα παίξουμε ένα σπουδαίο ματς»

Ο Ιταλός επιθετικός θέλει όσο τίποτε άλλο να βρει δίχτυα στον τελικό του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό, οδηγώντας την Φιορεντίνα στην κατάκτηση του τροπαίου.

Δείτε τις δηλώσεις του Αντρέα Μπελότι:

«Στην αρχή δεν θα το πίστευα, γιατί το να φτάσεις στον τελικό είναι πάντα ένα μακρύ ταξίδι, που αποτελείται από πολλά ματς, όπου συχνά βρίσκεις δυνατές ομάδες. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να φτάσουμε στο τέλος. Και φέτος καταφέραμε να φτάσουμε εκεί, αφού οι συμπαίκτες μου έφτασαν εκεί και πέρυσι κι αυτό δεν μπορεί παρά να αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο και να μας δίνει δύναμη», είπε αρχικά ο Μπελότι.

Πώς προετοιμάζεσαι για αυτόν τον τελικό;

«Σίγουρα πρώτα πρέπει να πάμε στην Κάλιαρι για να παίξουμε ένα σπουδαίο ματς, το οποίο σίγουρα θα χρειαστούμε για να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε κάνοντας όλα όσα μας πει ο προπονητής. Σίγουρα θα υπάρχουν πολλά συναισθήματα να διαχειριστούμε, γιατί σ’ αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα ειναι πολλά περισσότερα σε σχέση μ’ ένα κανονικό ματς. Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και στους συμπαίκτες μου ότι θα πάμε και θα παίξουμε ένα σπουδαίο ματς».

Πόσο σημαντική είναι η εμπειρία σ’ αυτές τις περιπτώσεις;

«Για μένα σήμαινε πολλά, γιατί αυτό που έζησα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα το κουβαλάω μαζί μου σε όλη μου την καριέρα. Εκεί ήταν πολύ σημαντικό να μείνουμε ήρεμοι, γιατί παίζαμε στην Αγγλία με την Αγγλία. Έτσι, φαινόταν σχεδόν ότι όλα πήγαιναν άσχημα, αλλά τελικά καταφέραμε να διαχειριστούμε τα πάντα όσο καλύτερα μπορούσαμε. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και αυτή τη φορά».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ