Χορηγήθηκε κανονικά το πιστοποιητικό στην Ηλιούπολη

 

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, άναψε “πράσινο φως” στην ομάδα της Αττικής, όπως άλλωστε αναμενόταν, μετά την αρχική απόφαση μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει ξεκινήσει εδώ και σχεδόν ένα μήνα, με την Ηλιούπολη να αγωνίζεται σε αυτό, χωρίς να έχει καταφέρει να λάβει το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Όλοι στο σύλλογο ήταν καθησυχαστικοί, πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), θα χορηγήσει εν τέλει τα απαραίτητα έγγραφα και θα ανάψει το “πράσινο φως” στο σύλλογο της Αττικής, όπως και συνέβη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΕΑ:

«Αίτηση των αθλητών Βασιλείου Πλιάτσικα και Χρήστου Αραβίδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αιτήσεις αμφοτέρων
Αίτηση του αθλητή Marcelo (Μαρσέλο) Alejandro (Αλεχάνδρο) Penta (Πέντα) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ.
ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ για 02-12-2022

Αίτηση του αθλητή Βασιλείου Τριανταφυλλάκη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ο ΑΛΜΩΨ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020.
ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ

Αίτηση της ΠΑΕ Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ περί ανάκλησης της από 03.11.2022 απόφασης της Επιτροπής, αφορώσας την μη χορήγηση πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ. 3 του ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 ν.4809/2021.
ΔΕΧΕΤΑΙ. ΑΝΑΚΑΛΕΙ».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ