Χατζηγιοβάνης: «Οδηγός για το μέλλον μου τα 10 χρόνια στον Παναθηναϊκό»

 

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είπε το δικό του «αντίο» και «ευχαριστώ» για όλα όσα έζησε στο «τριφύλλι» επί δέκα χρόνια.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ολοκλήρωσε τον κύκλο του στον Παναθηναϊκό, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού.

Με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θέλησε να αποχαιρετήσει τους «πρασίνους» και ευχαρίστησε άπαντες στην ομάδα για τα δέκα χρόνια συνεργασίας τους.

Αναλυτικά, ο Χατζηγιοβάνης ανέφερε: «10 χρόνια. Γεμάτα πολλές χαρές, αλλά και δυσκολίες. Γεμάτα έντονα συναισθήματα και πολλή προσπάθεια. Γεμάτα προπονήσεις, συγκινήσεις και αγάπη που ούτε τη φανταζόμουν. Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο: Την κατάκτηση ενός τροπαίου για το οποίο αγωνιζόμασταν πολλά χρόνια. 10 χρόνια που τα κρατάω καλά φυλαγμένα μέσα στην καρδιά μου και θα αποτελούν οδηγό μου για το μέλλον. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας, στους συμπαίκτες μου, στην οικογένειά μου αλλά φυσικά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού που μου έδινε πάντοτε το κίνητρο και την ώθηση να γίνομαι καλύτερος. Η ζωή είναι γεμάτη κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν. Στον νέο κύκλο που ανοίγει για μένα, να ξέρετε πως θα έχετε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!».

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ