Μελισσανίδης: «Με αυτά που περάσαμε… 10.000 πρόστιμο στον καθένα»

 

Μετά το τέλος του αγώνα στην “OPAP Arena” ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ επισκέφτηκε του παίκτες στα αποδυτήρια, με σκοπό να τους συγχαρεί για την πρόκριση αλλά και να τους εκπλήξει με τον δικό του τρόπο.

Η “Ένωση” κατάφερε να προκριθεί σε έναν αγώνα θρίλερ, με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά, ανατρέποντας το εις βάρος της συνολικό σκορ των δυο αγώνων με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Σε μια βραδιά που υπερίσχυε το συναίσθημα και η συγκίνηση των ημέρων για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, οι παίκτες του “Δικεφάλου” βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν από την κόλαση του 2:0 σε επτά λεπτά. Ακολούθησαν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε γήπεδο και εξέδρα με τους πάντες να είναι εκστασιασμένοι με την “χρυσή” ισοπαλία.

Τα πανηγύρια συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να συγχαίρει όλους τους παίκτες, αλλά με τον τρόπο του να λέει πως: «με αυτά που περάσαμε, δέκα χιλιάδες πρόστιμο στον καθένα» κάνοντας χιούμορ για την πολύ δύσκολη βραδιά που βίωσε η ομάδα του.

Στην συνέχεια, ζήτησε από τους παίκτες την είσοδο στους ομίλους του Champions League και είχε συζήτηση με τον Ντομαγκόι Βίντα σε μια αρκετά φορτισμένη στιγμή μετά από ένα πολύ δύσκολο αγώνα.//ΓΡ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ