Αντσελότι: «Την εβδομάδα πριν τον τελικό θα πάρουμε τις απαραίτητες αποφάσεις»

Ο τελικός του Champions League στο Γουέμπλεϊ βρέθηκε τη Δευτέρα (13/5) στο επίκεντρο της συνέντευξης Τύπου του Κάρλο Αντσελότι πριν από τον αυριανό (14/5) εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Αλαβές.

Ο Ιταλός προπονητής της “Βασίλισσας” διαβεβαίωσε ότι θα αποφασίσει μεταξύ Λούνιν και Κουρτουά εκείνη την εβδομάδα.

«Θα επιλέξω τον τερματοφύλακα για τον τελικό εκείνη την εβδομάδα. Νομίζω όπως όλοι. Ο Λούνιν έκανε μια φανταστική σεζόν και μας βοήθησε πολύ και ο Κουρτουά είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο αν είναι στο επίπεδό του. Δεν έχει παίξει για εννέα μήνες και επιστρέφει. Θέλουμε επίσης να δώσουμε στον Κέπα την ευκαιρία να παίξει ένα παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο», είπε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί τα υπόλοιπα παιχνίδια της La Liga για να συνεχίσει να δίνει λεπτά συμμετοχής στον Βέλγο και επίσης στον Μιλιτάο:

«Αν ο τελικός ήταν αύριο ο Μιλιτάο δεν θα ήταν βασικός. Χρειάζεται ρυθμό και λεπτά και γίνεται όλο και καλύτερος», πρόσθεσε.

«Ο στόχος είναι να φτάσουμε με όλη την ομάδα στα καλύτερά της. Ο Κουρτουά και ο Μιλιτάο επέστρεψαν πρόσφατα, χρειάζονται λεπτά και εκμεταλλευόμαστε αυτά τα παιχνίδια για να τα δώσουμε. Την εβδομάδα πριν τον τελικό θα πάρουμε τις απαραίτητες αποφάσεις», είπε.

Ο Αντσελότι αποκάλυψε ότι ο Τσουαμενί είναι δύσκολο να αγωνιστεί στο Γουέμπλεϊ:

«Έχει ελάχιστες πιθανότητες να βρεθεί στον τελικό, αλλά δεν αποκλείεται. Δεν πονάει και αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ